Αρχική Σελίδα

Shanghai Jinfu Titanium Industry Factory Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

    Το εργοστάσιο βιομηχανίας τιτανίου της Σαγκάη Jinfu καλύπτει τώρα έναν τομέα 3.000 τετραγωνικών μέτρων. Και το εργοστάσιό μας έχει κάνει τη βαριά επένδυση στην εισαγωγή CNC, των πλήρης-αυτόματων τόρνων ψηφιακού ελέγχου, CMM και άλλων προηγμένων εξοπλισμών για να εξασφαλίσει ανώτερη ποιότητα. Ένα πλήρες σύνολο προηγμένης μηχανής διαμόρφωσης εισήχθη ειδικά γιατί το πρόστιμο τελειώνει την κατεργασία των συνδέσμων μια μηχανή NC εισήχθη από την Ιαπωνία για την επεξεργασία του τιτανίου Ταϊβάν-γίνοντα CNC εξοπλίστηκε για την κατεργασία των μερών των μέσων και μεγάλων συνδέσμων μεγέθους και αρκετοί κάμπτουν πίσω-εμπρός την κατεργασία των μηχανών πλανίσματος εισήχθησαν για την επίλυση του προβλήματος της χαμηλής ακρίβειας. Αυτό το είδος μηχανής πλανίσματος ταξινομεί μεταξύ του προηγμένου επιπέδου στην Κίνα που σχεδιάζεται ειδικά για τα προσαρμοσμένα μέρη τιτανίου. Στις αρχές του 2014, ένα ολοκαίνουργιο σύστημα δοκιμής απόδοσης συνδέσμων σχεδιάστηκε σύμφωνα με την πιό πρόσφατη έκδοση του βιομηχανικά τυποποιημένου του ISO.

 • OEM / ODM

  Έχουμε την πλήρη εμπειρία δυνατότητας και αφθονίας της παραγωγής cOem για τους συνδέσμους τιτανίου και τα ειδικά μέρη τιτανίου.

  Ακριβώς μας στείλετε τα σχέδιά σας και οι μηχανικοί μας θα αξιολογήσουν και θα σας στείλουν το ανταγωνιστικότερο απόσπασμά μας ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ!

 • Ε & Α

  Έχουμε 3 ανώτερους μηχανικούς και 5 μέσους μηχανικούς. Έχουν αναπτύξει επιτυχώς μια νέα coloful τεχνική επεξεργασίας επιφάνειας, και τώρα εστιάζουν στη βελτιστοποίηση της τεχνικής παραγωγής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Jinfu Titanium Industry Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alex

Τηλ.:: 86-18116455927

Φαξ: 86-021-5308-4947

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Αίθουσα A709, No.18, δρόμος Guobin, περιοχή Yangpu, Σαγκάη

Διεύθυνση Εργοστασίου:3$ος οικοδόμησης, δρόμος No.777 Rongdu, πόλη Lvxiang, περιοχή Jinshan, Σαγκάη, Κίνα